Over ons

Passie voor vakmanschap en perfectie

Ons bouwbedrijf streeft ernaar om samen met onze klanten prachtige en succesvolle projecten te realiseren. Onze focus ligt hierbij op het gebruik van hoogwaardige materialen en het leveren van vakmanschap van hoge kwaliteit.

Bij CIA hebben we een creatieve blik en leggen de nadruk op perfectie in de afwerking van onze projecten. Door onze passie en expertise kunnen we onze klanten volledig ontzorgen en hen verzekeren van een prachtig eindresultaat.

Wij zijn er trots op om onze klanten te helpen hun droomprojecten te realiseren en staan garant voor uitstekende service en kwaliteit.

Uitbouw Zwanenburg

Onze duurzame visie op bouwprojecten

Bij CIA Bouwbedrijf streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van kwalitatief hoogstaande bouwprojecten. Daarom hebben wij een duurzame visie voor de toekomst, waarbij we steeds meer gebruik zullen maken van duurzame materialen. Op deze manier kunnen wij de klant verzekeren van een optimale kwaliteit en een zo onderhoudsvriendelijk mogelijk gebouw.

Bij het realiseren van onze projecten vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor afwerking en details. Onze passie voor vakmanschap komt hierin tot uiting. Door onze service naar een nog hoger niveau te tillen, willen wij onze klanten volledig ontzorgen en hen wellicht extra diensten aanbieden, zoals interieur- en stylingadvies.

Een korte historie

CIA Bouwbedrijf is in 2019 begonnen als een klein aannemers- en bouwbedrijf en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een BV met een geweldig team en een poule van betrouwbare onderaannemers.

We zijn trots op onze recente award als ‘Nieuwkomer van het jaar’ via Ondernemingsvereniging Halfweg/Zwanenburg.

Onze groei stelt ons in staat om aan de groeiende vraag te blijven voldoen en onze klanten optimaal te helpen. We vinden nog steeds passie voor het vak in combinatie met het leveren van kwaliteit het allerbelangrijkst. Zo kunnen onze timmermannen met passie blijven werken en krijgt de klant het gewenste resultaat.

Meer inspiratie opdoen? Maak een afspraak!

Wilt u graag ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw verbouwing? Maak dan een vrijblijvende afspraak. U bent altijd welkom op onze vestiging in Vijfhuizen.