Wat we doen

Nieuwbouw, verbouwing of aanbouw?

Bij CIA richten we ons op de grootste en meest uitdagende nieuwbouw, renovatie, verbouwing, aanbouw en opbouw. Juist voor de bijzondere bouwprojecten komt onze passie voor vakmanschap, kwaliteit en afwerking goed van pas.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer wij uw wensen ontvangen, bekijken wij eerst of uw project bij ons past. We nemen vervolgens contact op om op locatie het project te bespreken en er wordt een vrijblijvende offerte op maat gemaakt. Als deze wordt geaccepteerd, nodigen wij u graag uit om alles op ons kantoor door te nemen.

Als de opdracht bevestigd is wordt alles ingepland en ontvangt de klant de planning. Gedurende het project betrekken wij u bij het bouwproces en houden wij u op de hoogte. Wanneer het project is afgerond, voert CIA Bouwbedrijf een eindinspectie uit om te zorgen dat het netjes wordt opgeleverd.

Onze diensten

Nieuwbouw

CIA Bouwbedrijf is graag vanaf de start betrokken bij uw nieuwbouwhuis. Wij bouwen met grote vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit aan uw droomhuis.

Renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in grondige renovaties. en verbouwingen, van het strippen en opnieuw opbouwen van huizen tot het moderniseren van oude woningen.

Aan- en opbouw

Door meer leefruimte te creëeren verkrijg je de optimale woonluxe. De aanbouw, opbouw en uitbouw die wij verzorgen zijn uniek en geven uw woning extra waarde.

Duurzame kwaliteit

Bij vrijwel elk project passen wij isolatie toe met hoogwaardig materiaal en adviseren klanten om duurzame, onderhoudsvrije materialen te gebruiken om kosten te besparen en gebruiksgemak te verhogen. Veiligheid en verantwoordelijkheid voor onze werknemers zijn daarbij van groot belang.
We meten nauwkeurig in en houden het project bij om de klant op maat gemaakte materialen te leveren en afval te minimaliseren. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid op langere termijn en streven naar vakwerk dat met aandacht voor mens en natuur is gecreëerd.

Onze projecten

Nieuwbouw

Vijfhuizen

Uitbouw

Amsterdam

Aanbouw

Zwanenburg

Renovatie

Zwanenburg

Renovatie

Zwanenburg

Uitbouw

Amstelveen

Meer inspiratie opdoen? Maak een afspraak!

Wilt u graag ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw verbouwing? Maak dan een vrijblijvende afspraak. U bent altijd welkom op onze vestiging in Vijfhuizen.