Renovatie

Keuzes voor de toekomst

Bij het renoveren van een woning kijken wij altijd of we zoveel mogelijk van de oorspronkelijke woning intact kunnen houden, omdat het bij renovatie gaat om het vervangen van het oude door iets nieuws.

Dit kan zowel een kwestie van smaak zijn (denk bijvoorbeeld aan een nieuwe keuken of badkamer) als een kwestie van verduurzaming (isolatie van de woning). Bij renovatie streven we ernaar dat de woning weer bruikbaar wordt en voldoet aan de huidige standaarden en normen.

Ons specialisme ligt in de afwerking en we vinden het belangrijk om de huidige stijl zoveel mogelijk te behouden, altijd rekening houdend met de wensen van de klant.

Onze projecten

Nieuwbouw

Vijfhuizen

Uitbouw

Amsterdam

Aanbouw

Zwanenburg

Renovatie

Zwanenburg

Renovatie

Zwanenburg

Uitbouw

Amstelveen

Oog voor de toekomst

Binnen CIA Bouwbedrijf streven we naar duurzaamheid op alle niveaus, variërend van materialen tot bouwmethoden. Duurzaamheid vormt een integraal onderdeel van onze renovatieprojecten.

Wij geloven dat duurzame kwaliteit een positieve invloed heeft op zowel het leefmilieu als de waarde en levensduur van gebouwen. Daarom zetten we ons in om comfortabele, energiezuinige en milieuvriendelijke woningen te realiseren die volledig voldoen aan de wensen van onze klanten.

Bij CIA Bouwbedrijf gaan we voor het creëren van duurzame renovaties die een positieve impact hebben op de omgeving en tegelijkertijd het welzijn en de tevredenheid van bewoners verbeteren.

Meer inspiratie opdoen? Maak een afspraak!

Wilt u graag ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw verbouwing? Maak dan een vrijblijvende afspraak. U bent altijd welkom op onze vestiging in Vijfhuizen.