Renovatie Zwanenburg

Opdracht:

Bij dit project lag de nadruk vooral op het zo groot mogelijk uitbouwen van de woning in de bestaande stijl. Daarnaast was het onze opdracht om de bestaande woning volledig te renoveren en te verduurzamen.

Het doel was om van een kleine vrijstaande woning een soort mini-villa te creëren, waarbij we veel waarde hechten aan afwerking en uitstraling. Dit was ook de wens van de klant, die een soort ‘hotelvibe’ wilde creëren.

Wij hebben de indeling volledig herzien om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Hierdoor lijkt het huis al groter, hoewel er beneden weinig is bijgebouwd. Ons uitgangspunt was om een moderne, maar toch toegankelijke (en leefbare) sfeer te creëren.

Bijzonderheden

Bij dit project hebben wij de oorspronkelijke vormen behouden, maar ze een chiquere uitstraling gegeven.

Materialen

Er is volledig funderingsherstel uitgevoerd.  Om een moderne uitstraling te realiseren, hebben we gekozen voor kozijnen van hoogwaardig aluminium. 

Duurzaamheid

CIA heeft isolatie toegepast in de vloer, de buitenmuren (met daarop een witte stuclaag), de dakplaten en dubbel glas geplaatst. Daarnaast zijn alle leidingen vernieuwd en hebben we een nieuwe, energiezuinige cv-ketel geïnstalleerd.

Meer inspiratie opdoen? Maak een afspraak!

Wilt u graag ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw verbouwing? Maak dan een vrijblijvende afspraak. U bent altijd welkom op onze vestiging in Vijfhuizen.