Aanbouw laten plaatsen

Meer ruimte om in te leven

Veel mensen kiezen in eerste instantie om een aanbouw laten plaatsen wanneer ze hun ruimte willen vergroten en optimaliseren. De aanbouw kan naadloos integreren met de bestaande ruimte, bijvoorbeeld door uitbreiding van de ruimte. Maar het kan ook gescheiden worden door middel van een deur of scheidingswanden (zoals de vrijstaande houten lattenwanden die tegenwoordig veel worden gebruikt).

Er zijn verschillende opties voor een aanbouw, zoals verschillende materialen en dakvormen. We staan altijd klaar om u te adviseren en te voorzien van alle benodigde informatie.

Onze projecten

Nieuwbouw

Vijfhuizen

Uitbouw

Amsterdam

Aanbouw

Zwanenburg

Renovatie

Zwanenburg

Renovatie

Zwanenburg

Uitbouw

Amstelveen

Duurzame kwaliteit

Bij CIA Bouwbedrijf streven we naar duurzaamheid in elke fase, van materialen tot bouwmethoden. Dit streven vormt een essentieel onderdeel van onze aanbouwprojecten.

Duurzame kwaliteit draagt bij aan een verbeterde leefomgeving en verhoogt de waarde en levensduur van het gebouw. We zetten ons in voor comfortabele, energiezuinige en milieuvriendelijke uitbreidingen die volledig aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Bij CIA Bouwbedrijf realiseren we duurzame aanbouwprojecten die niet alleen de omgeving ten goede komen, maar ook het welzijn en de tevredenheid van de bewoners versterken. Klanten die door ons een aanbouw of uitbouw laten plaatsen zijn tevreden: bekijk de aanbouw in Zwanenburg die wij gebouwd hebben.

Meer inspiratie opdoen? Maak een afspraak!

Wilt u graag ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw verbouwing? Maak dan een vrijblijvende afspraak. U bent altijd welkom op onze vestiging in Vijfhuizen.