Uitbouw Zwanenburg

Opdracht:

De opdracht was om een zo groot mogelijke aanbouw te realiseren die perfect aansluit bij de stijl van de rest van het huis. Tijdens de verbouwing heeft de buitenkant een make-over ondergaan en zijn er extra designelementen toegevoegd. Ons doel was om deze opdracht tot in de details en naar wens uit te voeren.

Bijzonderheden

Er zijn verschillende design aspecten toegevoegd zoals houten panelen op de gevel die in zowel het bestaande huis als in de nieuwe aanbouw terugkomen. Ook zijn de muren voorzien van stucwerk en heeft de gevel een room-witte kleur gekregen zodat het strakke design in combinatie met trendy bouwmaterialen, zoals de aluminium dakkapel, gelijk in het oog springt.

Materialen

Bestaande woning geïsoleerd met hoogwaardig isolatie aan de buitenzijde van de woning. De buitengevel is van stucwerk voorzien, er zijn aluplast aluminium kozijnen geplaast en een betonnen vloer gelegd inclusief hijpalen vanwege funderingsherstel. Daarnaast is er aluminium dakkapel geplaatst, en composiet blokprofiel met houten details.

Duurzaamheid

Aan de buitenzijde van de woning is onder het stucwerk eerst volledig geïsoleerd met hoogwaardig isolatiemateriaal.

Meer inspiratie opdoen? Maak een afspraak!

Wilt u graag ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw verbouwing? Maak dan een vrijblijvende afspraak. U bent altijd welkom op onze vestiging in Vijfhuizen.