Nieuwbouw

Keuzes voor de toekomst

Bij CIA Bouwbedrijf kunt u ook terecht voor uw nieuwbouwproject. Veel mensen denken bij het woord “nieuwbouw” aan een kale saaie stenen ruimte. Bij ons staat de wens van de klant echter voorop en dat is toch wat u als klant ook wilt bij nieuwbouw, nietwaar?

Samen met u helpen wij u graag bij het verwezenlijken van uw droomhuis. Dit wordt uiteraard uitgevoerd in overeenstemming met alle bouwbesluiten en maatvoeringen. Hoe prettig is het om zelf te bepalen hoe uw droomhuis er uit komt te zien?

Bij nieuwbouw denkt men vaak aan het gebruik van nieuwe materialen. Maar ook het recyclen van gebruikte materialen in een nieuw huis maakt het nog steeds een nieuwbouwproject, zij het met een duurzame twist. Bij CIA Bouwbedrijf staat het werken met hoogwaardige materialen altijd centraal.

Onze projecten

Nieuwbouw

Vijfhuizen

Uitbouw

Amsterdam

Aanbouw

Zwanenburg

Renovatie

Zwanenburg

Renovatie

Zwanenburg

Uitbouw

Amstelveen

Duurzame kwaliteit

Bij CIA Bouwbedrijf streven we naar duurzaamheid in alle aspecten, van materialen tot bouwmethoden. Het is een essentieel onderdeel van onze nieuwbouwprojecten.

Duurzame kwaliteit draagt bij aan een betere leefomgeving en verhoogt de waarde en levensduur van het gebouw. Bij CIA Bouwbedrijf streven we naar comfortabele, energiezuinige en milieuvriendelijke woningen die voldoen aan de wensen van onze klanten.

Meer inspiratie opdoen? Maak een afspraak!

Wilt u graag ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw verbouwing? Maak dan een vrijblijvende afspraak. U bent altijd welkom op onze vestiging in Vijfhuizen.