Aanbouw laten plaatsen Blaricum

Duurzame kwaliteit

Grote verbouwingen

Persoonlijk contact

5/5 Google Reviews

Aanbouw Blaricum

Op zoek naar een prachtige aanbouw?

Wij plaatsen graag de grootste en meest luxe aanbouw of uitbouw. Dit doen we met zorg en precisie. Met onze kennis en ervaring helpen wij u om die gedroomde extra ruimte te realiseren. CIA Bouwbedrijf gaat met passie te werk en wij zien het als een uitdaging om een kwalitatief hoogwaardige aanbouw te bouwen.

Tijdens het plaatsen van uw aanbouw houden wij rekening met de bestaande elementen van uw woning en gebruiken hiervoor de juiste materialen en technieken. Op deze manier vormen het nieuwe en het oude één mooi geheel. Uiteraard denken wij graag mee met uw wensen. Vraagt u een vrijblijvende offerte aan?

Aanbouw Amsterdam

Aanbouw laten plaatsen Blaricum

Partner in verbouwing

De grootste en meest uitdagende nieuwbouw, renovatie, verbouwing, aanbouw en opbouw. Dat ligt bij CIA de focus op. Uw aanbouw laten plaatsen? Juist voor de bijzondere bouwprojecten komt onze gedrevenheid voor kwaliteit, vakmanschap en afwerking goed van pas. Ons werkgebied bevindt zich naast Blaricum ook in Noord-Holland, omgeving Amsterdam, Haarlem en Haarlemmermeer.

Aanbouw specialisten Blaricum

Architect

Waarschijnlijk heeft u behoefte aan een unieke aanbouw. Of misschien heeft u hiervoor al plannen gemaakt. Wij raden u aan om altijd een architect te raadplegen om te zorgen dat uw aanbouw en woning een mooi geheel vormen. CIA Bouwbedrijf heeft met verschillende architectenbureaus mogen samenwerken om mooie aanbouwen te plaatsen en kunnen u hierin goed begeleiden.

Aanbouw Amsterdam

Informatie over aanbouw?

Veelgestelde vragen

We hopen dat uw mogelijke vragen hieronder beantwoord worden. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag een persoonlijk advies.

Wat is het verschil tussen aanbouw en uitbouw?

Bij een aanbouw wordt een afzonderlijke ruimte aan het hoofdgebouw toegevoegd, zoals een garage, carport, bijkeuken of glazen serre. Dit wordt rechtstreeks aan je woonconstructie gemonteerd. Een uitbouw daarentegen vergroot een bestaande ruimte van de woning, waardoor het een volwaardig deel van de woonruimte wordt. Dit moet voldoen aan alle standaard bouwnormen, zoals isolatiegraad. Dus, terwijl een uitbouw de huidige ruimte vergroot, voegt een aanbouw een compleet nieuwe ruimte toe aan je huis.

Wat kost het laten plaatsen van een aanbouw?

Om de kosten van een aanbouw te berekenen moet u rekening houden met een aantal factoren, zoals de grootte van de aanbouw, de materiaalkeuze, het aantal vierkante meters, afwerkingsniveau, isolatie, fundering en het inschakelen van een architect. Wij adviseren u graag en maken een vrijblijvende offerte voor uw aanbouw of uitbouw.

Welke fundering moet een aanbouw hebben?

De keuze voor de juiste fundering wordt bepaald door een constructeur, die rekening houdt met de locatie en grondsamenstelling. Het advies van de constructeur wordt vervolgens opgenomen in de tekeningen voor de aannemer. Zo zorgen we voor een stevige en duurzame basis voor uw aanbouw.

Wanneer is een aanbouw vergunningsvrij?

U wilt extra ruimte en waarde aan uw woning toevoegen door het plaatsen van een aanbouw of uitbouw. Onder bepaalde voorwaarden kan dit vergunningsvrij. Enkele belangrijke criteria voor vergunningsvrije aanbouwen zijn de afmeting, locatie, bestemmingsplan, bouwhoogte, gebruiksdoel en het uiterlijk. Deze criteria kunnen ook nog verschillen per gemeente. Over het algemeen mag de aanbouw niet dieper zijn dan vier meter. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Waar moet ik op letten bij een aanbouw?

Bij het bouwen van een aanbouw zijn er belangrijke facetten om rekening mee te houden. Zo is het essentieel dat de aanbouw past bij het uiterlijk van het huis om een harmonieus geheel te vormen. Denk aan de keuze van materialen, zoals steen of hout. Bepaal de afmetingen van de aanbouw om goed in te schatten wat de uitbouw aan extra ruime gaat opleveren. Niet alleen de esthetiek is belangrijk, maar denk ook aan de fundering, gevel, isolatie en (interieur)afwerking. Daarnaast zijn sommige aanbouwen voorzien van een lichtstraat. Heeft u ook nagedacht over de kosten en of de aanbouw vergunningsvrij is? Het is goed om u te laten adviseren om zo een prachtige aanbouw te realiseren die voldoet aan al uw wensen.

Heeft u nog vragen?

Onze projecten

Nieuwbouw

Vijfhuizen

Uitbouw

Amsterdam

Aanbouw

Zwanenburg

Renovatie

Zwanenburg

Renovatie

Zwanenburg

Uitbouw

Amstelveen

Meer inspiratie opdoen? Maak een afspraak!

Wilt u graag ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw verbouwing? Maak dan een vrijblijvende afspraak. U bent altijd welkom op onze vestiging in Vijfhuizen.